Cesnakovo-medový losos pečený v alobale
	
	- 450g filet z lososa
 - 125 ml medu
 - 4 strúčiky cesnaku drvené cesnakovým lisom
 - 1/2 šálky celozrnnej Dijonskej horčice
 - Šťava z 1/2 citróna
 - 1 PL olivového oleja
 - 1/4 ČL čili lupienkov
 - 1/4 ČL kajenského korenia
 - 1/2 ČL mletej červenej papriky
 - Himalájska soľ
 - Čierne korenie
 - 1 PL koriandra, nakrájaného na ozdobu
 - 1 citrón, nakrájaný na ozdobu
 
Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus fólie na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa. V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú papriku, kajenské korenie a štipku soli. Položte lososa na plech. Nalejte zmes medovej horčice cez lososa a rovnomerne ho rozotrite po celom lososovi. Posypeme dobrým množstvom soli a čerstvo mletým čiernym korením. Preložte boky fólie cez lososa, a uzavrite ho tak, aby omáčka pri pečení nevytekala von. Pečte približne 10-15 minút, v závislosti od hrúbky vašej ryby. Opatrne otvorte fóliu a pečte ešte 2-3 minúty, aby ste karamelizovali vrchol lososa. Ozdobte koriandrom a ihneď servírujte s plátkami citróna.