- 
			
			
			
	
			
			Avokádo očistíme, zbavíme kôstky, pokrájame a pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nám nezhnedlo. Pridáme ostatné suroviny, dáme do mixéra, rozmixujeme a dochutíme soľou. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Po celé stáročia, čaj je jedným z najzdravších a najobľúbenejší nápojov po celom svete. Je známy ako jeden z najzdravších, stimulačných, jednoduchých a bezpečných liekov v boji proti rôznym chorobám . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Rovnako ako utierate nábytok od prachu a umývate kúpeľňu, aj ľudské telo potrebuje vyčistiť. Predovšetkým vtedy, ak sú súčasťou Vašej stravy balené potraviny, hydrogenované tuky a oleje, biela múka a . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Proteín je jedným z troch hlavných živín. Na rozdiel od sacharidov a tukov, čo sú ďalšie dva typy živín, proteíny sú tvorené skupinou, ktorá obsahuje dusík a nazýva sa aminokyseliny. Existuje . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa. 
V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Rozohrejte olej na panvici. Pridajte cibuľu a cesnak a varte  1-4 minúty. Pridajte citrónovú šťavu a varte 1 minútu, potom pridajte uhorky, vývar, soľ a korenie. Nechajte zovrieť. Znížte teplotu a . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku. 
Do mixéra pridáme kyslú smotanu, zelenú cibuľku, koriander, limetkovú šťavu, . . .