- 
			
			
			
	
			
			Všetky ingrediencie dôkladne rozmixujte v mixéri. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Do malého hrnca dáme čokoládu. Do väčšieho hrnca dáme hriať vodu a hrniec s čokoládou dáme do vody a za stáleho miešania roztopíme čokoládu. Potom dáme do čokolády kokosový olej a miešame kým sa obe . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Určité zdroje radia špaldu medzi zdravotné obilie č. 1. Špalda nie je len odroda pšenice. Špaldová látka sa javí byť medzi všetkými ostatnými rastlinami najbližšou príbuznou ľudskej plazmy (ľudskej . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Udusíme rebarboru. Vložíme ju do mixéra a rozmixujeme dohladka. Potom k nej vmiešame jogurt, pomarančovú šťavu a xylitol. Zmes dáme do plytkej nádoby, prikryjeme a dáme do mrazničky na 3 – 4 hodiny, . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Avokádo očistíme, zbavíme kôstky, pokrájame a pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nám nezhnedlo. Pridáme ostatné suroviny, dáme do mixéra, rozmixujeme a dochutíme soľou. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Predhrejeme rúru na 210 stupňov. Na plech si dáme papier na pečenie. V malej miske zmiešame med, droždie a teplú vodu. Poriadne premiešame vidličkou, aby neostali hrudky. Odložíme misku bokom na 5 . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Zo všetkých ingrediencií vymiešame cesto a dáme piecť do rúry na 200 stupňov 30-40 minút. Poprípade môžete použiť domácu pekárničku na chleba. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			BOSU (Balance Trainer) je jedna z viacerých zaujímavých cvičebných nástrojov, ktorý sa v poslednej dobe objavil vo svete  fitnesu. Prečo? Pretože sa dá použiť na rôzne aktivity, popri ktorých . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Tekvica Hokkaido má sýtu sladkú chuť a pomáha pri čistení organizmu. Používa sa pri poruchách funkcie žalúdku, ochorenia sleziny. Je vynikajúca pre diabetikov. Obsahuje provitamín A - beta karotén a . . .