-
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Položte lososa na plech, na ktorom je papier na pečenie a pokvapkajte ho s 2 lyžicami olivového oleja. Dochuťte ho soľou a korením. Lososa pečte približne 8 až 10 . . .
-
Predhrejeme rúru na 200°C. Nakrájame baklažány pozdĺžne na polovičky. Režeme aj so stonkou, ktorá tam ostane pre ozdobu (neje sa). Malým ostrím nožom narežeme niekoľkokrát paralélne dužinu . . .
-
Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku.
Do mixéra pridáme kyslú smotanu, zelenú cibuľku, koriander, limetkovú šťavu, . . .
-
Pripravte gril na priame grilovanie na stredne silný oheň.
Pretlačte strúčik cesnaku do stredne veľkej misy. Pridajte olej a citrónovú šťavu a premiešajte dohromady. Rozpoľte avokádo . . .
-
Mätu, pistácie, cesnak a parmezán rozmixujeme v mixéri. Keď sú ingrediencie rozmixované, pomaly pridávame olivový olej. Nakoniec dochutíme soľou a korením.
Zemiaky aj so šupkou dajte variť do hrnca . . .
-
Pravidelne cvičíte, počítate kalórie, jete ovocie a zeleninu a aj napriek tomu sa vám zdá, že vôbec nechudnete? Je možné že ste prehliadli nejaké malé chyby? Ponúkame vám desať najčastejších chýb . . .
-
Banány a tvaroh dáme do väčšej misy a roztlačíme ich vidličkou. Potom pridáme sirup agáve, vajcia a čerešne a poriadne premiešame. Keď sú suroviny dobre skombinované, cesto prelejeme do formy na . . .
-
Dajte uvariť vodu do veľkého hrnca, osoľte ju. Zmiešajte krupicu, múku, zomleté orechy, vajcia, sol, olej, vodu. Vznikne vám haluškové cesto. Vodu dajte najskôr 200ml, potom prípadne postupne . . .
-
Zmiešajte uhorku, petržlenovú vňať, cibuľu a avokádo. Dobre premiešajte. Pridajte zvyšné prísady, dochuťte soľou a korením, dobre premiešajte a podávajte. . . .
-
Cítili ste už niekedy bolesť po tréningu do ktorého ste vložili viac úsilia ako obvykle, alebo v ktorom ste cvičili nové cviky alebo aktivity ako obyčajne? Táto bolesť svalov sa objaví zvyčajne až na . . .