-
Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
-
Zmiešajte med a arašidové maslo, kým nebudú dobre premiešané. Vmiešajte všetky zvyšné ingrediencie. Vložte zmes do pripravenej panvice s rozmermi 20x30 cm a pečte pri 160 stupňoch asi 15-20 minút. . . .
-
Po celé stáročia, čaj je jedným z najzdravších a najobľúbenejší nápojov po celom svete. Je známy ako jeden z najzdravších, stimulačných, jednoduchých a bezpečných liekov v boji proti rôznym chorobám . . .
-
Do malého hrnca dáme čokoládu. Do väčšieho hrnca dáme hriať vodu a hrniec s čokoládou dáme do vody a za stáleho miešania roztopíme čokoládu. Potom dáme do čokolády kokosový olej a miešame kým sa obe . . .
-
Do misy si dáte múky, cukor, soľ a sódu bikarbónu. Na vrch dáte neochutený grécky jógurt. Jemne premiešate, pokým nedostanete hladké, polomäkké cesto. Cesto potom vytvarujete do bochníka a dáte na . . .
-
Očistíme si krevety, potom ich osmažíme do ružova na kokosovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, nadrobno nasekanú čili papričku a zalejeme šľahačkou. Necháme omáčku prevrieť. Keď začne . . .
-
Koľko kilo chcete schudnúť ?
Skôr ako začnete robiť prvé brušáky alebo začnete vylievať kolu do odpadu, musíte sa rozhodnúť koľko chcete schudnúť. Na schudnutie potrebujete vynaložiť nejaké úsilie a . . .
-
Pripravíme si cesto: 4 vajcia vyšľaháme s brezovým cukrom. Pridáme olej, sójové mlieko, kakao a špaldovú múku a kypriacim práškom. Cesto dobre premiešame. Roztrieme na vymastený, múkou vysypaný . . .
-
Najprv si v kuchynskom robote zmiešame prvých päť surovín. Zmes dáme do malého plechu, aby bola zmes cca 1cm vysoká. Dáme to na 25-30 minút do mrazničky. Zatiaľ si spravíme čokoládovú polevu. Xylitol . . .
-
Opečte semiačka koriandra na suchej teflónovej panvici pri stredne vysokej teplote. Stále miešajte až budú semiačka opražené dozlatista, cca 3 minúty. Dajte ich preč z tepla a nechajte vychladnúť. . . .