-
Najprv vyšľaháme samotné maslo. Potom k nemu pridáme jogurt, soľ a všetko spolu premiešame. Na koniec pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva. Spracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do fólie a . . .
-
Losos:
Losos je bohatý na vitamín D a omega - 3 mastné kyseliny, ktoré môžu pomáhať znížiť ochorenia srdca, rakoviny, kardiovaskulárne choroby, znižovať hladinu cholesterolu, vysoký . . .
-
Dajte dužinu z kokosového orecha, grapefruit a mango do odšťavovača a odšťavte. Do tejto šťavy potom nalejte kokosovú vodu z orecha. . . .
-
Najprv si v kuchynskom robote zmiešame prvých päť surovín. Zmes dáme do malého plechu, aby bola zmes cca 1cm vysoká. Dáme to na 25-30 minút do mrazničky. Zatiaľ si spravíme čokoládovú polevu. Xylitol . . .
-
Svet výživy je plný najrôznejších nezmyslov. V tomto článku uvádzame zopár príkladov, ale je to len špička ľadovca.
1. Vajcia sú škodlivé pre vaše zdravie.
Vajcia sú tak neuveriteľne . . .
-
Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .
-
Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku.
Do mixéra pridáme kyslú smotanu, zelenú cibuľku, koriander, limetkovú šťavu, . . .
-
Aby sme sa dopracovali k definícii glykemického indexu, mali by sme si vysvetliť iné súvisiace pojmy. Prvým z nich by bol krvný cukor /glukóza/ – je to takzvaný zásobník energie v tele. Telo na zmenu . . .
-
Predhrejte rúru na 180 stupňov. Rozohrejte veľkú panvicu, pridajte 1 lyžicu oleja a krúživými pohybmi rozotrite. Položte lososa na panvicu stranou bez kože a opražte dozlatista (približne 3 minúty). . . .
-
Suroviny zmiešame, vypracujeme cesto a dáme na 2 hodiny odstáť do chladničky. Cesto rozvaľkáme na asi 1 cm plát, z ktorého vykrajujeme pagáčiky. Ukladáme na plech, povrch potrieme vajcom a posypeme . . .