-
Červená šťava v surovom červenom mäse nie je krv
Červená šťava, ktorá sa často zhromažďuje v baleniach s červeným mäsom nie je krv. Väčšina krvi je odstránená už počas spracovania a všetka ostatná . . .
-
V malej panvici opražte nasekané mandle na stredne miernom ohni. Často miešajte až kým nebudú opražené dozlatista. Potom ich dajte ich dole z tepla. Umyte kapustu a nakrájate na dlhé tenké rezance. . . .
-
Dajte všetky prísady do mixéra a mixujte pokiaľ nebude kokteil hladký a krémový. Potom okoštujte a a k je treba môžete dochutiť podľa seba ďalšími papričkami, cibuľou, limetkovou šťavou alebo soľou. . . .
-
Zmiešajte rukami dohromady všetky prísady. Vytvorte 16 guličiek o veľkosti golfovej loptičky. Smažte tuniaka na panvici jemne potretej olivovým olejom na najnižšom stupni približne 8 minút. Po každej . . .
-
Zmiešajte v miske quinou, marhule, vlašské orechy, bazalku, olivový olej, med, soľ a korenie. Pridajte kozí syr a maliny, opatrne rozložiť po celom šaláte. Konzumujte hneď po pridaní syru a malín. . . .
-
Vo veľkej mise zmiešame mandľovú múku a soľ. V menšej miske zmiešame hroznový olej, agáve a vanilku. Vmiešame mokré prísady do suchých. Cesto dáme na 30 minút do mrazničky. Cesto vyberieme, dáme do . . .
-
V hlbokej panvici, zohrejeme asi 2 minúty kokosový olej, pridáme cibuľu ½ lyžičky soli a za stáleho miešania podusíme, kým nezmäkne, asi 5 minút. Medzitým v miske zmiešame koriander, rascu, kurkumu, . . .
-
Predhrejeme rúru na 190 ° C. Kuracie prsia potrieme zľahka olivovým olejom a dochutíme soľou a korením. Prsia pečieme v rúre 20 minút.
Zahrejeme na panvici 3 lyžice olivového oleja a osmažíme . . .
-
Proteín je jedným z troch hlavných živín. Na rozdiel od sacharidov a tukov, čo sú ďalšie dva typy živín, proteíny sú tvorené skupinou, ktorá obsahuje dusík a nazýva sa aminokyseliny. Existuje . . .
-
Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme ho na mastný papier a pečieme pri teplote 220 °C . . .