-
Na prípravu koláčiku použijeme malý plech, prípadne väčšiu zapekaciu misu. Najskôr zmiešame sypké prísady - obe múky, mak a xylitol. 1/3 sypkej zmesi nasypeme na spodok plechu, dáme na ňu polovicu . . .
-
Do malého hrnca dáme čokoládu. Do väčšieho hrnca dáme hriať vodu a hrniec s čokoládou dáme do vody a za stáleho miešania roztopíme čokoládu. Potom dáme do čokolády kokosový olej a miešame kým sa obe . . .
-
Odhaduje sa, že na internete trávime viac ako hodinu denne. To je dosť dlhý čas. Ak by ste investovali 15 z týchto minút na aktivity podporujúce zdravie, môžete zmeniť svoj život.
Tu je niekoľko . . .
-
Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
-
Mätu, pistácie, cesnak a parmezán rozmixujeme v mixéri. Keď sú ingrediencie rozmixované, pomaly pridávame olivový olej. Nakoniec dochutíme soľou a korením.
Zemiaky aj so šupkou dajte variť do hrnca . . .
-
Zmiešajte rukami dohromady všetky prísady. Vytvorte 16 guličiek o veľkosti golfovej loptičky. Smažte tuniaka na panvici jemne potretej olivovým olejom na najnižšom stupni približne 8 minút. Po každej . . .
-
V hlbokej panvici, zohrejeme asi 2 minúty kokosový olej, pridáme cibuľu ½ lyžičky soli a za stáleho miešania podusíme, kým nezmäkne, asi 5 minút. Medzitým v miske zmiešame koriander, rascu, kurkumu, . . .
-
Cuketu, paradajky a mozarellu si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Na plech naukladáme nakrájanú cuketu a trošku posypeme korením na zeleninu. Na to poukladáme paradajky a každú potrieme bazalkovým . . .
-
Zatiaľ čo väčšina z vás je usilovná, čo sa týka zdravého stravovania a zabezpečenia správnych potravín vo vašej pravidelnej strave, stále je ale potrebné riešiť vitamíny vo forme doplnkov. Je to . . .
-
Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .