-
Červená šťava v surovom červenom mäse nie je krv
Červená šťava, ktorá sa často zhromažďuje v baleniach s červeným mäsom nie je krv. Väčšina krvi je odstránená už počas spracovania a všetka ostatná . . .
-
Tuniakove steaky dáme do misy. Všetky ingrediencie na tuniaka zmiešame dokopy a vylejeme na steaky. Misu uzavrieme celofánom a dáme na hodinu do ľadničky. Po hodine môžeme tuniaka ugrilovať, z . . .
-
Beh je v podstate bratranec chôdze. Áno, beh je skvelý, ale po pravde povedané, tak isto je skvelá aj chôdza. A myslím si, že chôdza je naozaj úžasná. Pýtate sa prečo? Vzhľadom k tomu, že ak sa . . .
-
Tekvicu aj s kôrou dôkladne umyjeme, prerežeme na dva časti, vydlabaním odstránime semienka a tekvicu nakrájame na veľké kusy. Na oleji opražíme cibuľu a tekvicu, prilejeme vývar alebo vodua uvedieme . . .
-
šalát:
Zohrejeme nepriľnavú panvicu. Dáme píniové oriešky na pár minút na panvicu, kým trošku nezhnednú (nepoužívajte olej alebo niečo iné). Nakrájame kurča na malé kocky a ochutíme nejakým . . .
-
Rozmixujte všetky ingrediencie v mixéri. . . .
-
Ovocie umyte, ošúpte a v prípade potreby zbavte jadierok alebo jadra. Nakrájajte ho na požadovanú veľkosť a dajte do misky. Na výrobu dresingu rozšľahajte v samostatnej miske grécky jogurt, citrónovú . . .
-
Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa.
V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú . . .
-
To je otázka, ktorú si kladieme neustále. Čo je lepšie: odšťavovanie alebo rozmixovanie ? Je jedna metóda lepšia ako tá druhá? Džúsy aj smoothie hrajú dôležitú úlohu v každom wellness programe a my . . .
-
Predhrejte rúru na 180 stupňov.
Rozkrojte avokádo na polovice a odstráňte kôstku. Vydlabte vnútro avokáda tak, aby ostalo po okrajoch približne pol centimetra. Vydlabané avokádo odložte do misky. . . .