-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .
-
Predhrejeme rúru na 190 ° C. Kuracie prsia potrieme zľahka olivovým olejom a dochutíme soľou a korením. Prsia pečieme v rúre 20 minút.
Zahrejeme na panvici 3 lyžice olivového oleja a osmažíme . . .
-
V kuchynskom robote, rozmixujte orechy (voliteľne s kukuričným škrobom, paprikou a kajenským korením), pokiaľ nie sú orechy nasekané na jemno. Presypte zmes do stredne veľkej misky. Rozšľahajte vajce . . .
-
Z múky, xylitolu, soli, vajca, masla, kyslej smotany a chilli korenia vypracujeme cesto. Zabalené do fólie ho necháme aspoň hodinu v chladničke. Z odležaného cesta formujeme valčeky hrubé asi 1,5 cm . . .
-
Z bielka vyšľahajte redší sneh. V mise zmiešajte strúhanku s parmezánom, cesnakom a korením. Cukety umyte, osušte a nakrájajte na 3 mm hrubé kolieska. Každé koliesko vložte do snehu a potom . . .
-
Dajte všetky prísady do mixéra a mixujte pokiaľ nebude kokteil hladký a krémový. Potom okoštujte a a k je treba môžete dochutiť podľa seba ďalšími papričkami, cibuľou, limetkovou šťavou alebo soľou. . . .
-
V oblasti výživy a prevencie chorôb je veľa nekompetentnosti. Ľuďom je chybne odporúčané, aby sa vyhýbali nasýteným tukom a cholesterolu, hoci neexistujú žiadne známky poškodenia.
Uvádzame 5 . . .
-
V hlbokej panvici, zohrejeme asi 2 minúty kokosový olej, pridáme cibuľu ½ lyžičky soli a za stáleho miešania podusíme, kým nezmäkne, asi 5 minút. Medzitým v miske zmiešame koriander, rascu, kurkumu, . . .
-
Najprv nakrájame zeleninu a vytvoríme zmes s kúskami údeného lososa. Do zmesi pridáme trochu sezamu. Do misy nalejeme studenú vodu a namočíme do nej každý ryžový list po dobu asi 10 sekúnd, kým . . .