-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Preložte list kelu v polovici a pozdĺžne prstami vytrhnite vnútornú stopku. Opakujte s ďalšími listami kelu. Potrhajte všetky listy na malé kúsky a dajte ich do stredne veľkej misy.
. . .
-
Najprv nakrájame zeleninu a vytvoríme zmes s kúskami údeného lososa. Do zmesi pridáme trochu sezamu. Do misy nalejeme studenú vodu a namočíme do nej každý ryžový list po dobu asi 10 sekúnd, kým . . .
-
V jednej mise vyšľaháme celé vajcia na penu. V ďalšej miske zmiešame rozpustené maslo s tvarohom a túto zmes ručne primiešame do vajec. Pridáme ostatné suroviny a znova ručne vymiešame na bublaninové . . .
-
Všetko dajte do mixéra a rozmiešajte. . . .
-
Predhrejeme rúru na 180 stupňov. Na panvici si roztopíme maslo a kokosový olej. Pridáme cibuľu a pražíme do zlatista. Potom vložíme cuketu, osolíme a okoreníme a varíme na miernom ohni za občasného . . .
-
Vo veľkom hrnci si uvaríme penne v slanej vode, pokiaľ nebudú al dente. Do veľkej servírovacej misky si rozdrobíme kozí syr, pridáme nakrájanú rukolu (aj so stonkou), na štvrtky nakrájané cherry . . .
-
Mäso umyjeme a osušíme. Vyrobíme si koreninovú zmes zo soli, korenia a tymianu, ktorou potrieme mäso. V hrnci alebo v hlbokej panvici zohrejeme kokosový olej, dáme doň olúpané strúčiky cesnaku . . .
-
Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme ho na mastný papier a pečieme pri teplote 220 °C . . .
-
Zo všetkých ingrediencií vymiešame cesto a dáme piecť do rúry na 200 stupňov 30-40 minút. Poprípade môžete použiť domácu pekárničku na chleba. . . .