-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa.
V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú . . .
-
Pšeno poriadne prepláchneme, aby nebolo horké. Dáme ho variť do vody v pomere 1 diel pšena, 2 diely vody. Privedieme do varu, trošičku osolíme. Stiahneme oheň na minimum a varíme pod pokrievkou 15-20 . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť cez odšťavovač. . . .
-
Dajte dužinu z kokosového orecha, grapefruit a mango do odšťavovača a odšťavte. Do tejto šťavy potom nalejte kokosovú vodu z orecha. . . .
-
Uvaríme si quinou al dente. Zoberiete šálku quinoy a 1,25 šálky vody. Priveďte do varu, znížte teplotu a varte 10 minút. Ak chcete môžete si uvariť quinou podľa návodu na obale. Vo veľkej miske . . .
-
Krátky úvod do histórie cukru
Dlhé stáročia ľudia sladili jedlá len medom a prírodnými šťavami. Cukor vo výraznej miere prerazil až v 19. storočí. Vtedy prišli nové technológie, ktoré umožnili jeho . . .
-
Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku.
Do mixéra pridáme kyslú smotanu, zelenú cibuľku, koriander, limetkovú šťavu, . . .
-
Zmiešajte rukami dohromady všetky prísady. Vytvorte 16 guličiek o veľkosti golfovej loptičky. Smažte tuniaka na panvici jemne potretej olivovým olejom na najnižšom stupni približne 8 minút. Po každej . . .
-
Lístkové cesto rozvaľkáme paličkou. Trubičky na šamroly jemne potrieme olejom a rezané plátky cesta navinieme smerom od užšej po hrubšiu časť trubičky. Položíme na jemne vymastený plech a pečieme . . .