-
Zmiešajte v miske quinou, marhule, vlašské orechy, bazalku, olivový olej, med, soľ a korenie. Pridajte kozí syr a maliny, opatrne rozložiť po celom šaláte. Konzumujte hneď po pridaní syru a malín. . . .
-
Najprv vyšľaháme samotné maslo. Potom k nemu pridáme jogurt, soľ a všetko spolu premiešame. Na koniec pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva. Spracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do fólie a . . .
-
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké cesto. Zmes by mala byť ako na klasické palacinky, . . .
-
Všetko dajte do mixéra a rozmixujte. Vzniknuté cesto smažte na teflónovej panvici, ktorú predom len ľahko potriete kokosovým alebo olivovým olejom. Môžete podávať s čučoriedkami, alebo avokádovou . . .
-
Svet výživy je plný najrôznejších nezmyslov. V tomto článku uvádzame zopár príkladov, ale je to len špička ľadovca.
1. Vajcia sú škodlivé pre vaše zdravie.
Vajcia sú tak neuveriteľne . . .
-
Pred tridsiatimi minútami ste zjedli zmrzlinu a teraz cítite bolesť a napätie v žalúdku? Ak ste sa v tej vete spoznali, je veľmi pravdepodobné, že trpíte neznášanlivosťou na laktózu.
Laktóza je . . .
-
Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
-
Cítili ste už niekedy bolesť po tréningu do ktorého ste vložili viac úsilia ako obvykle, alebo v ktorom ste cvičili nové cviky alebo aktivity ako obyčajne? Táto bolesť svalov sa objaví zvyčajne až na . . .
-
Zo surovín klasickým spôsobom si spravíme kysnuté cesto. Keď cesto pekne vykysne, spravíme si z neho 27ks malých loptičiek, ktoré necháme zase trochu vykysnúť. Keď sú loptičky vykysnuté, každú . . .
-
Na servírovací tanier, alebo na jednotlivé taniere umiestnite paradajky, uhorky, plátky nektárinky a plátky červenej cibule. Posypte zmesou bielej fazule. Vytlačte dostatočné množstvo limetkovej . . .