-
Krátky úvod do histórie cukru
Dlhé stáročia ľudia sladili jedlá len medom a prírodnými šťavami. Cukor vo výraznej miere prerazil až v 19. storočí. Vtedy prišli nové technológie, ktoré umožnili jeho . . .
-
Cítili ste už niekedy bolesť po tréningu do ktorého ste vložili viac úsilia ako obvykle, alebo v ktorom ste cvičili nové cviky alebo aktivity ako obyčajne? Táto bolesť svalov sa objaví zvyčajne až na . . .
-
Vločky namočíme cez noc do mlieka (necháme v chladničke). Ráno pridáme vajce, múku, soľ, prášok do pečiva, škoricu, xylitol a všetko dobre premiešame. Dáme na rozohriatu panvicu s trochou oleja (asi . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači. . . .
-
Všetko odšťavíme v odšťavovači.
Môžte podávať s ľadom.
Počet porcií 1-2. . . .
-
V dobe, keď si kontrolujeme spánok cez smart hodinky, meriame tep, čítame štatistiky a hľadáme každú drobnosť, ktorá nám pomôže cítiť sa lepšie — vstupuje do hry aj technológia, ktorá presahuje . . .
-
Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom. . . .
-
Losos:
Losos je bohatý na vitamín D a omega - 3 mastné kyseliny, ktoré môžu pomáhať znížiť ochorenia srdca, rakoviny, kardiovaskulárne choroby, znižovať hladinu cholesterolu, vysoký . . .