-
Všetko odšťavíme v odšťavovači.
Môžte podávať s ľadom.
Počet porcií 1-2. . . .
-
Cuketu, paradajky a mozarellu si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Na plech naukladáme nakrájanú cuketu a trošku posypeme korením na zeleninu. Na to poukladáme paradajky a každú potrieme bazalkovým . . .
-
Do múky rozbijeme dve celé vajíčka, a dva žĺtky. Osolíme, pridáme olej, a vodu. Rukou vymiesime tuhé cesto. Pripravíme si plnku: Do misky si dáme žĺtok, riccottu, a nakrájanú šunku. Pridáme . . .
-
Najprv nakrájame zeleninu a vytvoríme zmes s kúskami údeného lososa. Do zmesi pridáme trochu sezamu. Do misy nalejeme studenú vodu a namočíme do nej každý ryžový list po dobu asi 10 sekúnd, kým . . .
-
Opečte semiačka koriandra na suchej teflónovej panvici pri stredne vysokej teplote. Stále miešajte až budú semiačka opražené dozlatista, cca 3 minúty. Dajte ich preč z tepla a nechajte vychladnúť. . . .
-
Odrežeme vrch paradajky a vnútro vydlabeme. Ak vám paradajka nestojí, môžete zo spodu trošku zrezať, ale len trošku aby ste nepoškodili dno. Na dno nasypte pol lyžičky talianskych byliniek, pridajte . . .
-
Predhrejte rúru na 200 ° C.
Očistite sladké zemiaky a prepichnite ich na niekoľkých miestach vidličkou. Položte ich na plech a pečte do mäkka asi 45 minút až 1 hodinu.
Začnite pripravovať zmes . . .
-
Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame. Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .
-
Všetko dajte do mixéra a rozmixujte. Vzniknuté cesto smažte na teflónovej panvici, ktorú predom len ľahko potriete kokosovým alebo olivovým olejom. Môžete podávať s čučoriedkami, alebo avokádovou . . .
-
Lístkové cesto rozvaľkáme paličkou. Trubičky na šamroly jemne potrieme olejom a rezané plátky cesta navinieme smerom od užšej po hrubšiu časť trubičky. Položíme na jemne vymastený plech a pečieme . . .